Bucatarie pe gaz, 4 arzatoare inox, arzator infrarosu, grile fonta, Enders Kansas II Pro 4 SIK Profi Turbo 871433 - MagazinOutdoor.ro

Bucatarie pe gaz, 4 arzatoare inox, arzator infrarosu, grile fonta, Enders Kansas II Pro 4 SIK Profi Turbo 871433

Enders

871433

Noul model 871433 aparut in 2022 este inlocuitor pentru 8711 si 8708.

Cu aceasta bucatarie de exterior, calitatea premium intrece acum toate asteptarile. Dat fiind ca este echipata cu patru arzatoare puternice, cu spatii de depozitare de dimensiuni generoase si chiuveta integrata, aveti acum ocazia de a demonstra care sunt aspectele care conteaza atunci cand este vorba despre pregatirea alimentelor pe gratar: calitate ireprosabila, design practic si curatare usoara.

Fii bine-venit in clasa premium cu gratarul din seria Kansas Pro care va garanteaza succesul procesului de gatire. Noua arhitectura a arzatoarelor din aceasta gama de temperatura asigura o distributie optima a caldurii pana spre zonele marginale si impresioneaza prin stilul de pregatire lenta a alimentelor la o temperatura constanta de 80° C, dar si la temperaturi ridicate de pana la 300° C in ceea ce priveste suprafata principala de gatire.

Mai multe detalii

5 499,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Noul model 871433 aparut in 2022 este inlocuitor pentru 8711 si 8708.

Cu aceasta bucatarie de exterior, calitatea premium intrece acum toate asteptarile. Dat fiind ca este echipata cu patru arzatoare puternice, cu spatii de depozitare de dimensiuni generoase si chiuveta integrata, aveti acum ocazia de a demonstra care sunt aspectele care conteaza atunci cand este vorba despre pregatirea alimentelor pe gratar: calitate ireprosabila, design practic si curatare usoara.

Fii bine-venit in clasa premium cu gratarul din seria Kansas Pro care va garanteaza succesul procesului de gatire. Noua arhitectura a arzatoarelor din aceasta gama de temperatura asigura o distributie optima a caldurii pana spre zonele marginale si impresioneaza prin stilul de pregatire lenta a alimentelor la o temperatura constanta de 80° C, dar si la temperaturi ridicate de pana la 300° C in ceea ce priveste suprafata principala de gatire.


Seria de grilluri Kansas Pro este echipata cu noi caracteristici superioare: Noul standard oferit de grilajul detasabil integrat sub capacul rezistent constituie solutia perfecta pentru pregatirea alimentelor pe gratar. Folosind gratarul echipat cu functia Turbo Zone de la Enders, va puteti perfectiona cu usurinta stilul de pregatire a alimentelor pe gratar.

  • Grile detasabile rezistente, din fonta emailata, solide, patru elemente si element rotund detasabil
  • Suprafata de incalzire emailata ofera spatiu suplimentar de mentinere la cald a alimentelor preparate
  • Patru arzatoare reglabile din otel inoxidabil pentru pregatirea directa si indirecta a alimentelor
  • Trei spatii de depozitare in partea inferioara si patru usi cu pereti dubli confectionate din otel inoxidabil de calitate superioara 
  • Protectiile pentru flacara din otel inoxidabil protejeaza arzatoarele si optimizeaza distributia caldurii
  • Aprindere de tip piezo care nu necesita alimentarea de la baterie, integrata in butonul de control, permite aprinderea grillului in siguranta
  • Butelia de gaz poate fi depozitata in spatiul special conceput in partea de jos a grillului

Structura estetica si rezistenta din otel: acest grill de gradina perfect echipat va garanteaza succesul procesului de pregatire a alimentelor la gratar, nelasand deoparte nici garniturile, care se pot gati concomitent pe suprafata de gatire din lateral. Datorita arzatorului cu infrarosu incorporat, pregatirea alimentelor suculente devine o optiune viabila. Prin fereastra de acces vizual in interior, puteti urmari in permanenta procesul de gatire.

  • Intervalul de temperatura: temperaturile constante pentru gatirea lenta a alimentelor si marcaje bine evidentiate datorita sistemului inovator al arzatoarelor
  • Echipat cu functia Turbo Zone si de curatare rapida
  • Suprafata de gatire integrata in raftul lateral
  • Putere arzatoare inox 3 x 3,7 kW + 1 x 4,2 kW
  • Arzator puternic cu infrarosu 4,0 kW
  • Arzator lateral 3,5 kW
  • Turbo zone si curatare facila
  • Capac din otel inoxidabil rezistent, cu pereti dubli si cu termometru integrat
  • Fereastra de dimensiuni generoase pentru acces vizual nerestrictionat la alimente in cursul prepararii
  • Greutate maxima cilindru gaz in zona de depozitare 11 Kg
  • Zona pentru gatire indirecta sau incalzire din otel emailat 67 x 13 cm (871 cm2)
  • Suprafata de gatit: 70 x 45 cm (3.150 cm2)
  • Numar de grile: 4 din fonta emailata (cu zona dedicata pentru ceaun, wok, tigaie)
  • Masa laterala de lucru si chiuveta practica integrata
  • Acces frontal la tava de scurgere grasimi
  • Inaltimea de lucru: 89 cm
  • Opt roti robuste pentru transportarea cu usurinta a grillului
  • Dimensiuni produs: 153 x 64 x 118 cm
  • Dimensiuni livrare 2 colete: 1 - 76 x 86 x 66 cm de 63,9 Kg + 2 - 59 x 72 x 24 cm de 20,2 Kg

Scrieţi o recenzie

Bucatarie pe gaz, 4 arzatoare inox, arzator infrarosu, grile fonta, Enders Kansas II Pro 4 SIK Profi Turbo 871433

Bucatarie pe gaz, 4 arzatoare inox, arzator infrarosu, grile fonta, Enders Kansas II Pro 4 SIK Profi Turbo 871433

Noul model 871433 aparut in 2022 este inlocuitor pentru 8711 si 8708.

Cu aceasta bucatarie de exterior, calitatea premium intrece acum toate asteptarile. Dat fiind ca este echipata cu patru arzatoare puternice, cu spatii de depozitare de dimensiuni generoase si chiuveta integrata, aveti acum ocazia de a demonstra care sunt aspectele care conteaza atunci cand este vorba despre pregatirea alimentelor pe gratar: calitate ireprosabila, design practic si curatare usoara.

Fii bine-venit in clasa premium cu gratarul din seria Kansas Pro care va garanteaza succesul procesului de gatire. Noua arhitectura a arzatoarelor din aceasta gama de temperatura asigura o distributie optima a caldurii pana spre zonele marginale si impresioneaza prin stilul de pregatire lenta a alimentelor la o temperatura constanta de 80° C, dar si la temperaturi ridicate de pana la 300° C in ceea ce priveste suprafata principala de gatire.