193,00 RON TVA inclus
Tel: 0757.734.849
Disponibilitate: IN STOC
Ultimul produs pe stoc!
Data disponibilitatii:
Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 19 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 19 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,80 RON.
Aduceți puțină experiență italiană în curtea dvs. Piatra universală pentru copt pizza pe grătar este un instrument extrem de la îndemână care poate fi utilizat atât pe grătarele pe gaz, cât și pe cele cu cărbune. Cu o piatră pentru pizza, puteți transforma instantaneu grătarul într-un adevărat cuptor pentru pizza. Cum se folosește o piatră pentru pizza? Așezați piatra de pizza pe grătar. Setați grătarul la căldură indirectă și aduceți-l la o temperatură de 250 până la 300 ° C. Lăsați placa de pizza pe grătar să se încălzească timp de 10-15 minute. Nu puneți niciodată o piatră de pizza rece pe un grătar fierbinte, altfel riscați să se crape. Presărați o mână de făină pe placa de pizza pentru a preveni lipirea aluatului. Glisați cu grijă pizza umplută pe piatra de pizza, apoi lăsați pizza să gătească sub un capac închis. Căldura este distribuită uniform pe această piatră de pizza, astfel încât să fie coaptă uniform. În acest fel veți obține o pizza frumosă și crocantă. Cum întrețineți o piatră pentru pizza? Este important ca piatra de pizza la grătar să fie răcită complet înainte de a o curăța. Puteți elimina orice resturi cu o spatulă. Puteți curăța ulterior piatra de pizza pentru grătar cu o perie moale și / sau un burete moale și apă caldă. Este important să nu utilizați detergent sau ceva similar, piatra de pizza ar putea absorbi mirosul și gustul. Este perfect normal ca piatra de pizza din argilă refractară să se decoloreze sau să aibă câteva pete după un timp, acest lucru nu va afecta în niciun fel funcționarea ei. Formă dreptunghiulară, dimensiuni: 43x35x1.2 cm