249,00 RON TVA inclus
Tel: 0757.734.849
Disponibilitate: IN STOC
Ultimul produs pe stoc!
Data disponibilitatii:
Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 24 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 24 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 4,80 RON.
Partea plata (ca tava de copt) este ideala pentru prajirea carnii, oualor si clatitelor, in timp ce partea cu nervuri (plita pentru gratar) este perfecta pentru pregatirea carnii, pestelui si legumelor la gratar.
Specificatii:
Majoritatea suprafetelor de gatit CADAC sunt prevazute cu strat de acoperire de tip „GreenGrill”. Acest strat ceramic este realizat din materiale organice si nu contine substante toxice. GreenGrill de la CADAC este mult mai rezistent decat un strat antiaderent normal. Rezista la temperaturi mai ridicate, distribuie si retine mai bine caldura, astfel incat scade si consumul in timpul procesului de gatire la gratar. Suprafetele de gatit sunt foarte usor de curatat cu apa si putin detergent de vase.
Caracteristici strat ceramic GreenGrill de la CADAC:
Fara toxine: In timpul fabricarii si utilizarii, suprafetele traditionale acoperite cu PTFE (politetrafluoroetilena) degaja substante toxice daunatoare. Suprafetele acoperite cu ceramica nu elibereaza astfel de substante. Grilele ceramice de la Cadac sunt fabricate si pot fi utilizate fara a elibera vreodata substante toxice, ceea ce le face sigure pentru toata lumea, din procesul de productie a lor pana la utilizarea domestica.
Conductivitate: O grila ceramica conduce caldura mult mai eficient decat omologul sau din PTFE, ceea ce inseamna; maxim trei minute de preincalzire, timpi de gatire mai rapizi si, cel mai important, un consum mai mic de gaz.
Usurinta de curatare: Apa calda cu detergent de vase si un burete moale vor fi suficiente. Sau, pur si simplu puneti grila de gatit in masina de spalat vase.
Caracter ecologic: Nu numai ca ceramica nu foloseste substante toxice, dar procesul de fabricatie presupune si un consum redus de energie, injumatatind astfel emisiile de CO2a.