Sos Stubb's Hickory Bourbon Bar-B-Q 450 ml 510 g ST-220 - MagazinOutdoor.ro

Sos Stubb's Hickory Bourbon Bar-B-Q 450 ml 510 g ST-220

Stubb's

ST-220

Whiskey-ul Bourbon autentic si fumul de lemn de hicori sunt ingredientele de baza ale unui sos dens, picant si exact atât de dulce pe cat ar trebui sa fie.

Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au indemnat pe Stubb sa-si imbutelieze sosurile si sa le vanda, el a dat curs sfaturilor, umpland cu sos sticle goale de whiskey si folosind ardei Serrano pe post de dopuri. N-ar mai trebui sa ne miram ca oamenii il percep ca pe o figura legendara.

Mai multe detalii

49,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Whiskey-ul Bourbon autentic si fumul de lemn de hicori sunt ingredientele de baza ale unui sos dens, picant si exact atât de dulce pe cat ar trebui sa fie.

Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au indemnat pe Stubb sa-si imbutelieze sosurile si sa le vanda, el a dat curs sfaturilor, umpland cu sos sticle goale de whiskey si folosind ardei Serrano pe post de dopuri. N-ar mai trebui sa ne miram ca oamenii il percep ca pe o figura legendara.


Ingrediente fara gluten

  • apa, zahar din trestie, pasta de tomate, melasa, otet distilat, bourbon, sare, amidon de porumb, condimente
  • contine mai putin de 0.5% din: ceapa, usturoi, aroma naturala de fum de hicori, sirop de porumb, tamarind, arome naturale, guma xantan, guma guar

Scrieţi o recenzie

Sos Stubb's Hickory Bourbon Bar-B-Q 450 ml 510 g ST-220

Sos Stubb's Hickory Bourbon Bar-B-Q 450 ml 510 g ST-220

Whiskey-ul Bourbon autentic si fumul de lemn de hicori sunt ingredientele de baza ale unui sos dens, picant si exact atât de dulce pe cat ar trebui sa fie.

Stubb a stiut prea bine ce are de facut in jurul gratarului in aer liber, dar si-a gasit la fel de bine locul si-n bucatarie. La urma urmelor, acolo erau facute sosurile. Iar dupa ce prietenii l-au indemnat pe Stubb sa-si imbutelieze sosurile si sa le vanda, el a dat curs sfaturilor, umpland cu sos sticle goale de whiskey si folosind ardei Serrano pe post de dopuri. N-ar mai trebui sa ne miram ca oamenii il percep ca pe o figura legendara.