Stand pentru gratar Crossray by Heatstrip TCS4-TROLLY - MagazinOutdoor.ro

Stand pentru gratar Crossray by Heatstrip TCS4-TROLLY

Crossray

TCS4-TROLLY

Stand pentru gratar Crossray by Heatstrip TCS4-TROLLY la care separat poate fi achizitionat si grilul pe gaz cu 4 arzatoare infrarosu, gratare din fonta, Crossray by Heatstrip TCS4EU30. Sistemul patentat CROSSRAY+ foloseste arzatoarele cu infrarosu montate in partile laterale ale gillului, in unghi drept fata de suprafata de gatire. Dat fiind ca arzatoarele sunt cu infrarosu, acestea dispun de performanta superioara fata de arzatoarele traditionale cu flacara deschisa. Caldura emisa de sistemul cu infrarosu patrunde alimentele, mentinandu-le suculente si proaspete, in timp ce flacara deschisa doar incalzeste aerul din jurul lor – si usuca, pana la urma, alimentele. Arzatoarele cu infrarosu CROSSRAY+ sunt si mai eficiente si gatesc mai rapid decat arzatoarele traditionale. In felul acesta, alimentele se prepara mai repede si consumul de gaz este mai mic. Dat fiind ca arzatoarele nu sunt amplasate chiar sub suprafata de gatire, grasimea si sucurile din alimente se evapora, reducand astfel fumul si eliminand aparitia flacarilor care ard alimentele (si le lasa nepatrunse in interior).

Mai multe detalii

3 799,00 RON TVA inclus

Disponibilitate: IN STOC

achizitii SEAP MagazinOutdoor.ro
SEAP

Produse 100% originale

Distribuitor autorizat

14 zile drept de retur

Livram gratuit comenzile de peste 1000 lei. Exceptie: colete agabaritice

Stand pentru gratar Crossray by Heatstrip TCS4-TROLLY la care separat poate fi achizitionat si grilul pe gaz cu 4 arzatoare infrarosu, gratare din fonta, Crossray by Heatstrip TCS4EU30. Sistemul patentat CROSSRAY+ foloseste arzatoarele cu infrarosu montate in partile laterale ale gillului, in unghi drept fata de suprafata de gatire. Dat fiind ca arzatoarele sunt cu infrarosu, acestea dispun de performanta superioara fata de arzatoarele traditionale cu flacara deschisa. Caldura emisa de sistemul cu infrarosu patrunde alimentele, mentinandu-le suculente si proaspete, in timp ce flacara deschisa doar incalzeste aerul din jurul lor – si usuca, pana la urma, alimentele. Arzatoarele cu infrarosu CROSSRAY+ sunt si mai eficiente si gatesc mai rapid decat arzatoarele traditionale. In felul acesta, alimentele se prepara mai repede si consumul de gaz este mai mic. Dat fiind ca arzatoarele nu sunt amplasate chiar sub suprafata de gatire, grasimea si sucurile din alimente se evapora, reducand astfel fumul si eliminand aparitia flacarilor care ard alimentele (si le lasa nepatrunse in interior).


Cu arzatoarele cu infrarosu montate in lateral, sistemul de arzatoare CROSSRAY creeaza un strat uniform de caldura care combina intensitatea focului de carbuni cu confortul si posibilitatea de control oferite de gaz – drept urmare, nu mai trebuie sa fiti expert culinar ca sa pregatiti alimente delicioase.

Prin ce este superior sistemul crossray?

Arzatoarele cu infrarosu ofera caldura semnificativ mai intensa si necesita un consum mai mic de gaz, ceea ce inseamna performanta superioara si costuri mai mici de functionare. Nu este nevoie sa folositi mai multe dispozitive de gatit; oricum, CROSSRAY le face pe toate. Puteti pregati un gratar traditional cu carne si carnati, pizza, pui, legume, fructe de mare, sau il puteti folosi drept cuptor in aer liber ori ca afumatoare. Veti obtine mereu rezultate exceptionale fara sa fiti expert culinar – CROSSRAY va gateste alimentele uniform, mentinandu-le suculente si proaspete. Este fabricat din cele mai robuste materiale si facut sa reziste. Reduce fumul si elimina declansarea flacarilor, care pot fi periculoase – pentru o experienta de neuitat a gatitului in aer liber.

Sistemul este prevazut cu trasaturi de top in domeniu, precum aprindere electrica si o suprafata generoasa de gatit in partea superioara – daca va doriti ce e mai bun, atunci CROSSRAY este raspunsul.

Unitatea incastrabila

  • 91 cm lungime x 51 cm latime x 56,5 cm inaltime (80 cm cu capacul deschis)
  • Otel inoxidabil 304 de inalta calitate cu continut bogat de crom in panourile anterioare si posterioare si in capac
  • 4 x arzatoare cu infrarosu cu ardere de suprafata, cu capacitatea de 3,2 kW/h fiecare.
  • Performanta mai buna, arzatoarele cu infrarosu ofera o cantitate semnificativa de caldura
  • Arzatoarele cu infrarosu utilizeaza mai putin gaz
  • Socurile periculoase si producerea fumului sunt reduse
  • Mancarea se gateste uniform, din interior spre exterior
  • Construit din materiale robuste si rezistente
  • 2 suprafete de gatit la partea superioara ideale pentru gatirea lenta, dar si pentru pui si peste
  • Suprafata de gatit generoasa 85 x 40 cm
  • Raft pentru gatire indirecta
  • Termometru pentru mentinerea unor conditii ideale de gatit
  • Aprindere electrica

Unitate cu carut

  • 171 cm (Lungime) x 51 cm (latime) x 126,5 cm (inaltime) - (149,5 mm inaltime cu capacul deschis)
  • Constructie extrem de solida si acces usor la butelia de gaz
  • Otel inoxidabil 304 in panourile anterioare si posterioare, pe rafturile laterale si la usi
  • Aluminiu turnat in panourile laterale si de la baza.

Scrieţi o recenzie

Stand pentru gratar Crossray by Heatstrip TCS4-TROLLY

Stand pentru gratar Crossray by Heatstrip TCS4-TROLLY

Stand pentru gratar Crossray by Heatstrip TCS4-TROLLY la care separat poate fi achizitionat si grilul pe gaz cu 4 arzatoare infrarosu, gratare din fonta, Crossray by Heatstrip TCS4EU30. Sistemul patentat CROSSRAY+ foloseste arzatoarele cu infrarosu montate in partile laterale ale gillului, in unghi drept fata de suprafata de gatire. Dat fiind ca arzatoarele sunt cu infrarosu, acestea dispun de performanta superioara fata de arzatoarele traditionale cu flacara deschisa. Caldura emisa de sistemul cu infrarosu patrunde alimentele, mentinandu-le suculente si proaspete, in timp ce flacara deschisa doar incalzeste aerul din jurul lor – si usuca, pana la urma, alimentele. Arzatoarele cu infrarosu CROSSRAY+ sunt si mai eficiente si gatesc mai rapid decat arzatoarele traditionale. In felul acesta, alimentele se prepara mai repede si consumul de gaz este mai mic. Dat fiind ca arzatoarele nu sunt amplasate chiar sub suprafata de gatire, grasimea si sucurile din alimente se evapora, reducand astfel fumul si eliminand aparitia flacarilor care ard alimentele (si le lasa nepatrunse in interior).